maandag 13 april 2020

Data-entry tijdrovend, wel belangrijk voor vervolg proces

Denk aan:
  • Data-entry. Bij uitstek iets wat op afstand gedaan kan worden. Systemen zijn flexibel in te richten (Cloud / Cytrix) en de verwerking wordt door flexwerkers gedaan. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de invoer van bodemrapporten in het bodeminformatiesysteem IBIS. Voor (semi)-overheden zijn wij ook bekend met het zaaksysteem SquitXo en DecosJoin.
  • Telefonische opvolging van toeleveranciers of klanten. Betalingen die niet binnen komen, leveringen die vertraagd zijn, klanten die even niet bestellen en je weet niet waarom, enzovoorts. Aan de hand van een script kom je een heleboel te weten over jouw zakelijke buitenwereld.
  • Verwerking van ‘oude’ gegevens. Er ligt een berg aan gegevens op afdelingen of archieven. Dit moet gedigitaliseerd, gerubriceerd worden. Eigenlijk het monnikenwerk en voor de dagelijkse praktijk neemt het te veel tijd weg, maar het blijft onverminderd belangrijk. Denk aan (semi)overheden die achterstanden moeten wegwerken, enzovoorts, enzovoorts. Ook hier kan onze kennis van bodemgegevens van pas komen.
  • Projectverwerking. Het vergt tikwerk en snelle vingers. Ondanks de situatie van vandaag (corona) wil je geen vertraging in je project en ontwikkeling er van.



Voor dit soort werkzaamheden heeft Focus2Go een oplossing in huis. En zeer betaalbaar. Juist in deze tijd dat we het met zijn allen een beetje minder hebben, zijn tarieven dataverwerking voorlopig tot 1 september 2020 aangepast. Met een 10 uurs strippenkaart van € 325,- of een dagdeel per week van € 150,- kom je al een heel eind.

Interesse?

Bij elkaar komen gaat vooralsnog niet. Wij maken dan ook gebruik van beeldbellen, telefoon, Whatsapp en/of email. Bel 085 0026 027 of email naar info@Focus2Go.com.